Friluftsbyxor till en herre i sina bästa år

Hej mina fina följare

Hoppas ni hade en härlig helg. Jag och min pojkvän var på kalas och firade hans pappa som fyllt år. Han är en riktig hurtbulle och gillar att vara ute i skog och natur så vi bestämde oss för att köpa något som han faktiskt har användning av. Vi letade på nätet och hittade Arukimasu som har ett stort utbud av friluftskläder och kikade in på kategorin friluftsbyxor herr. Det känns som att det vore en bra present eftersom han vandrar mycket.

Arukimasu har vandringsbyxor för både dam och herr så jag blev väldigt sugen på att köpa ett par till mig själv också men tillslut bestämde jag mig för att avvakta, nu var det ju faktiskt en present till svärfar vi skulle ha!

Kalaset var jättemysigt. Svärmor hade bakat både smörgåstårta och prinsesstårta, det är svärfars favoriter. Han fick både fina blommor och fina presenter och det är så roligt att ge till honom för han blir så genuint tacksam.

Han har några barnbarn också i olika åldrar så från dem fick han både teckningar och nån smörkniv som gjorts på träslöjden. Jag hoppas att jag och min pojkvän håller ihop lika länge som mina svärföräldrar och blir som dem, så aktiva fortfarande och jag blir inspirerad både av deras livsglädje och deras förmåga att njuta av livet. Nu i sommar ska de ut med sin husbil och göra några vandringsutflykter så svärfars friluftsbyxor kommer komma väl till hands.

Tänk att kalas är både så roligt och samtidigt blir man så trött. Hela dagen efter hade vi en riktig mysdag med film och bara ta det lugnt. Det är vad balans handlar om tycker jag. Är man på en social tillställning ena dagen är det skönt att ha ensamtid eller lite mer lugn och ro andra dagen. Dricker man bubbel ena dagen så dricker man mest vatten andra.. ???? Ha en fortsatt fin dag!